Alle innlegg
- Iskremprodukter uten Karragenan?
- Sandwich - har den fått ny smak i år?
- Ingredienser i isene
- Sørlandsis
- Emulgator i iskremproduktene?
- is uten sukker for diabetikere
- Melk
- Konsistensendring i Sørlandsis
- Uten tilsatt sukker
- Ingredienser om softis
- Endret Krone-is Sjokolade?
- Iskrem uten sukker
- Er produktene deres Halal eller ikke?
- Karregenan
- Karragenan
- Isabella is
- Løpe
- Sukkerarter i salt karamellsaus?
- Endret Inspira cookiedough?
- Er det nye strøsselet deres vegansk?
- Tilsetningsstoffer
- Cookie dough
- Ingrediens i isene
- Forslag allergivennlig is
- Vegetarisk produkter?
- Melkeprotein og mysepulver?
- Karregenan i soft is
- Info om produkter med solsikkelecitin
- Pistasjis uten pistasj
- Allergivennlige produkter?
- Allergivennlig?
- Kuleis Banan Sjokolade endret?
- Lage all Idyll-is glutenfri?
- Hvilken opprinnelse har glukosen?
- Endret Sandwich - kjeks?
- Idyll kroneis med jordbær
- Spørsmål om ingredienser
- Spørsmål om Nude Mango 6-pk
- Glutenfri kjeksis
- Cookie dough is?
- Innhold i 10-pakning kroneis vs enkel kroneis
- Bringebær
- Dårlig kvalitet på softis.
- Ukonsekvent produktinfo for Sandwich
- E-stoffer
- Restråvarer utgått iskrem
- Kvalitet på softis?
- Reklamasjon
- Renvare
- Alt for lite cookie dough i «cookie dough» isen