Til seneste kommentar

Sandwich - har den fått ny smak i år?

Hei! Jeg og min sønn på 7år elsker den klassiske Sandwichen. (https://www.hennig-olsen.no/iskrem/merkevarer/sandwich/sandwich-toffee/). Nå mener vi at den har fått en ny smak med mer karamell og et søtere preg. Stemmer det at det er gjort noe med ingrediensene? Mulig det bare var en enkel produksjonsfeil vi kom over :-) mvh Ådne (7) og Rolf (44)
Rolf-Harald Grimstad

Kommentarer

 • Hei dere
  Vi har ikke gjort noen forandring på resepten, men som du helt riktig sier, så vil du i   en batch kunne oppleve en noe tydeligere smak av toffee i Sandwich med toffee-smak. Vi håper på forståelse for dette.
  Siri
 • Syntes det er stor endring i smak. Kjøpte i mai flere esker, god smak. Kjøpte sist i juni flere esker, da var det en markant smaksforskjel. Vi tok og smakte en gammel og en ny samtidig og det var stor forskjell😝 den nye var søtere, nesten med litt kunstig rom/karamell smak. Håper dette blir endret for dette ble ikke godt. Vi har kjøpt mye Sandwich is i alle år, er jo synd hvis vi  må finne en annen is, eller bytte til Diplom🤪
  Monica Kjemperud
 • Hei. Vi har ikke gjort noen forandring på resepten, men som du helt riktig sier, så vil du i  en batch kunne oppleve en noe tydeligere smak av toffee i Sandwich med toffee-smak. Vi håper på forståelse for dette.
  Siri

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.