Vegansk softis

Hei! Hvorfor har dere sluttet å produsere vegansk softis? Den de solgte på veggie deli på grünerløkka. Den var sååå god. Skuff å reise opp hit for ingenting i dag 😭

Kommentarer

 • Hei Vaira,
  Dette skjønner jeg var en skuffende opplevelse for deg 🙁 Det er riktig at vegansk softis er på vei ut av vår produksjon. Jeg skal ta videre din henvendelse til vår avdeling for produktutvikling 😀 Hvem vet, plutselig dukker den opp igjen! Håper du finner nye veganske iskremfavoritter i vårt sortiment 😀
  Silje
 • Hei!

  Etter å ha vært laktoseintolerant i over ti år var det en enorm glede å oppdate at Veggi de Luca solgte vegansk softis (som jeg kan spise siden den er uten laktose).

  Det er utrolig hyggelig å føle seg inkludert - det er dessverre ikke et valg å være laktoseintolerant, og softis er noe jeg har savnet.

  Jeg ble veldig lei meg da jeg oppdaget at dere skal slutte å produsere softisen, og håper virkelig dere vil revurdere avgjørelsen. Jeg håper virkelig dere vil produsere den igjen, og selge den inn slik at den blir tilgjengelig flere steder!! Til glede for alle som sliter med laktoseintoleranse, og alle som velger å være veganere.

  Krysser fingrene!

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.