Vegan gluten fri is

Hvorfor har du tatt bort creme mandel? Det var vegansk og glutenfri. Mange har matallergi - begge kasein og hvete/gluten. Dere har tatt bort alternativer for oss.

Kommentarer

 • Hei Kari!
  Crème Mandel Vegan ble erstattet med IDYLL Salt karamell som er vegansk. Men vi ser det er veldig synd at den inneholder gluten, så det er mulig det vil bli en endring på dette i fremtiden. Takk for tilbakemeldingen din!
  Maja
 • Hei.

  Det var pur lykke her da det endelig kom GLUTENFRI «KRONE-IS (vegan) JORDBÆR-is 4-pk», og de smakte helt fantastisk!! Men så forsvant de, og jeg har siden vært på jakt etter de i Rogaland hvor jeg bor.

  Så viser det seg
  1. at denne varen er frivillig å ta inn, så de ikke automatisk fins i sortimentet i de fleste butikker - 
  2. OG nå sier Meny at disse i tillegg ikke å få inn igjen før i august..?! 
  Hva er grunnen til det, mon tro, midt i den beste is-sesongen? En hel sommer uten disse.. hvordan skal det gå?
  Håper de kan komme tilbake i handelen raskt, og gjerne som ‘små-is’ i enhver Hennig-Olsen-disk også.

  Jeg har fått cøliaki i voksen alder, og har savnet Krone-is Jordbær veldig (og også Båt-isen med jordbær).

  Jeg kjøper aldri de med bare sjokolade osv. fordi de er for mektige etter min smak. Så de med jordbær er tingen(!)

  Håper derfor at denne glutenfri/vegan jordbær krone-isen SNAAART kommer i butikkene igjen - og da gjerne mange flere butikker.

  Butikkene der jeg har spurt etter de sier at ‘det er så mange som spør etter de..!’

  Fins ikke produktet å få kjøpt, så blir det jo heller ikke noe godt salg.. så da må dere ihvertfall ikke slutte å produsere de med begrunnelse i lite salg av de 🫢

  For disse er dypt savnet!!

  Hilsen isdame i Sandnes
 • Hei på dere is-damer i Sandes:)
  - og takk for at dere tar kontakt med oss i Hennig-Olsen Is, det setter vi pris på.

  Hennig-Olsen Is har som mange bransjer for tiden utfordringer med visse råvareleveranser, og bla er Kroneis Vegan et av produktene som vi har leveringsutfordringer på.
  Men har dere hatt muligheten til å sjekke ut den nye Nyt-serien? Her finnes plantebaserte produkter både i boks og på pinne. Og ellers er jo Nude med jordbær eller mango er anbefaling i sommervarmen som er på vei!

  Ønsker dere en fin, fin sommer - og følg med, følg med - det er ikke umulig at høst / vinter bringer enda flere nye produkter som kan passe for dere!

 • Vi venter også veldig på Vegan krone is. Fikk beskjed om at den kom til September,  men i dag fikk jeg beskjed om Desember? Er det noe dere vet eller bare en dato som kan bli utsatt?
  Stavanger 😉
 • Hei Mari. Vegansk Kroneis er produseres dessverre ikke lenger, men fortvil ikke, Vi ønsker fortsatt å ha vegansk/plantebasert is i vårt sortiment, så her dukker det opp noe spennende på nyåret 😀
 • Ok, det var dumt.
  Kanskje det hadde vært bedre om butikkene fikk beskjed om det. Nå ser det ut for demat de får leveranse 11.12
 • Absolutt, men jeg tror dette skal være kommunisert ut til kunder allerede.
  Jeg bringer uansett din tilbakemelding videre internt.
 • Viktig at det kommer glutenfrie alternativer med kjeks og jordbær.

  Personlig betyr ikke vegansk noe til eller fra for min del, men pga. cøliaki, som jeg og mange andre har, så utgår jo så altfor mange ismuligheter, og nå altså disse med kroneisene som forsvant
  Jeg håper jeg tolker det feil når jeg forstod HO’s siste oppdatering slik at isene dere satser videre på kun skal være vegansk..?

  Glutenfri kan jo ‘alle’ spise, så egentlig kunne all is vært det..

  Hilsen fra Sandnes i solskinn og is-vær ;-)
 • Hei igjen. Her tenker jeg at det også vil dukke opp noe glutenfritt👍
 • Vekdig synd med kroneisen. Min sønn kan ikke ha melk, gluten eller soya 🙈
  Såsiden kroneisen dukket opp har vi til en hver tid hatt minst én box i fryseren.
 • Hei. Vi håper at det kan dukke opp noe nytt til din sønn på nyåret👍
 • 👍
 • Hei. Har dere sluttet helt med den glutenfrie/vegansk kroneis med jordbær ? I så tilfelle så er det veldig synd for oss med cøliaki, da den var veldig god. Var jubel her i hus når den kom på markedet og vet at det er mange flere rundt med cøliaki som savner den kroneisen.
  Merethe Edvardsen
 • Hei Merethe,

  Vi har Idyll Krone-is Jordbær🍓https://www.hennig-olsen.no/iskrem/merkevarer/idyll/idyll-krone-is-jordbaer-plantebasert-6stk/

  Denne er plantebasert og fri for både gluten og laktose😊
  Silje
 • Jeg håper denne meldingen finner deg godt. Jeg skriver for å uttrykke min skuffelse da jeg fikk vite at crememandelen er fjernet fra produkttilbudet ditt. Som veganer med matallergi mot både kasein og hvete/gluten, har jeg alltid satt pris på å ha et deilig og trygt alternativ som crememandelen tilgjengelig for meg. https://www.delicia.no/

  Det er nedslående å se at dette alternativet har blitt tatt bort, siden det ikke bare rettet mot personer med diettbegrensninger som min, men også ga et fantastisk valg for de som søker plantebaserte og glutenfrie alternativer.
  hofika3
 • Takk for henvendelse fra deg😊 Skjønner godt frustrasjonen din rundt dette! Vi relanserer stadig gamle favoritter! Sommeris ble til eksempel først lansert i 1984! Etter store ønsker fra forbrukere ble denne relansert for noen få år tilbake. Anbefaler deg å følge denne linken her: https://www.hennig-olsen.no/iskremarkiv/iskrem/creme-mandel-vegan/
  Her kan du gå inn å stemme frem din favoritt ved å trykke "Jeg savner denne❤️".
  Ønsker deg en fin sommer☀️🍦

  Silje

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.