Utvannet iskrem

Hei. Det er jo slik at Hennig Olsen har hatt den beste iskremen. Selv om kanskje Diplom Is har mer spennende smaker så er selve iskremen bedre hos dere da en kjenner at den er basert på fløte. Mens Diplom Is bruker mer vann og dermed har mer krystaller is. Vår bekymring nå derimot er at vi føler det er blitt en endring nå i vinter/vår og at dere har begynt å vanne litt ut, kan dette stemme? De siste boksene vi har kjøpt har vert med vannete. Om dere faktisk har gjort dette så sier det seg jo selv at det er pengene som spiller inn, men er det virkelig nødvendig? Er virkelig penger så viktig? Håper jo at det har vert en produksjon eller leveranse feil, men viss ikke håper vi virkelig dere gjør om på det igjen!!
Charlotte Elin

Kommentarer

  • Hei Charlotte Elin,

    Tusen takk for henvendelse fra deg😊 Vi har nylig relansert vår Sørlandsis-serie, og har grunnet dette endret noen av oppskriftene i denne serien. Vi har ikke vannet ut noen oppskrifter, så er veldig dumt om du føler det. Jeg skal absolutt videreformidle dette til produktutvikling! Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding😊

    Ønsker deg en fin dag🍦
    Silje

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.