Utvannet iskrem

Hei. Det er jo slik at Hennig Olsen har hatt den beste iskremen. Selv om kanskje Diplom Is har mer spennende smaker så er selve iskremen bedre hos dere da en kjenner at den er basert på fløte. Mens Diplom Is bruker mer vann og dermed har mer krystaller is. Vår bekymring nå derimot er at vi føler det er blitt en endring nå i vinter/vår og at dere har begynt å vanne litt ut, kan dette stemme? De siste boksene vi har kjøpt har vert med vannete. Om dere faktisk har gjort dette så sier det seg jo selv at det er pengene som spiller inn, men er det virkelig nødvendig? Er virkelig penger så viktig? Håper jo at det har vert en produksjon eller leveranse feil, men viss ikke håper vi virkelig dere gjør om på det igjen!!
Charlotte Elin

Kommentarer

 • Hei Charlotte Elin,

  Tusen takk for henvendelse fra deg😊 Vi har nylig relansert vår Sørlandsis-serie, og har grunnet dette endret noen av oppskriftene i denne serien. Vi har ikke vannet ut noen oppskrifter, så er veldig dumt om du føler det. Jeg skal absolutt videreformidle dette til produktutvikling! Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding😊

  Ønsker deg en fin dag🍦
  Silje
 • Det var ganske stor forskjell ja, vi kjøpte flere varianter da vi også synes sørlalandsisen alltid har vært fyldigst og mest "ekte". I dag smakte vi på flere av dem og det var en rar smak, ikke utvannet men mer kvalmende, og det er siste gang for vår del. Fra nå velger vi bort sørlandsisen. Da smaker til og med  Diplomisen bedre.
  Hvilke endringer har dere gjort som forringer snaken sånn? Det må da være bedre å øke prisen og gi oss det gode produktet enn å gå ned på kvalitet og selge mindre...
  Anita
 • Hei Anita,

  Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en tilbakemelding. Det setter vi enormt pris på, og spesielt ved lanseringer. Jeg skal bringe dette videre😊

  Ønsker deg en fin dag🍦
  Silje
 • Så enig med de andre her!  Isen er ikke som før .  Det smaker vann og ikke fløte .  Forstår at dere må tjene penger ,men det er dårlig butikk når folk slutter å kjøpe varene deres. Sett opp prisen og la oss få tilbake  den gamle gode isen.
  Tove
 • Der fikk jeg bekreftet hvorfor jeg ikke spiser opp sørlansdisen i fryseren - har vært en favoritt i mange år - nå går den i søpla. Den er rett og slett ikke god.
  Dette må dere miste mange kunder på!

  Anne Berit
 • Det er bare å lese innholdsfortegnelsen for å se at iskrem ikke er som det en gang var. Nå er det vann og skummet melk som dominerer. Ikke rart det danner seg iskrystaller i isen. Dessverre ser det ut til at iskrem er på vei til å bli mer som vannis, alt for å gjøre produksjonen billigere og øke fortjenesten. Er det ikke det alt handler om i dag da?

  Dessverre ser det ut til at pengene får stadig mer innflytelse over fremtiden. Makt og penger henger tett sammen, og dette vil vi sannsynligvis se mer av fremover. Så det er bare å forberede seg...

  Tor Inge
 • Hei,
  Tusen takk for henvendelse fra dere😊 Om du har kjøpt et produkt som ikke er som det skal, håper vi du vil fylle ut et reklamasjonsskjema på nettsiden vår. Da kan vi undersøke saken internt og komme tilbake til deg.

  Skjemaet finner du her:
  https://tqm13.tqmenterprise.no/CaseRegistration/af939a1e-720c-11ec-8d8a-001dd8c420a4

  Takk på forhånd!

  Ønsker dere en fin dag🍦

  Silje
 • Fant en gamlere boks med sørlandsis tricolor. Der står innholdet i alle sørlandsisene bakpå.
  Tricolor før hadde 41% kremfløte, melk og 9%syltetøy/, når har den 20% kremfløte, skummet melk og vann, 3,8% jordbær.

  krokanis før hadde 45% kremfløte, 7% mandelkrokan mens nå 21% kremfløte, skummetmelk og 0,5% mandler.
  Så kremfløten er halvert

  Synes det er skikkelig trist, ville heller betalt litt ekstra for god is. Når er også Sørlandsisen blitt en dårlig is, faktisk smaker diplomis nå bedre etter Sørlandsisens siste endring.
  Anita
 • Woooww her får me vertfall bevis på at det er gjort en STOR endring til fordel for penger i kassa. Veldig trist å kjipt :-( Skulle ønske, som andre sier, lag ordentlig og god is og ta heller mer betalt! Det lønner seg i det lange løp!
  Charlotte Elin Hettervik

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.