Utvannet iskrem
Hei. Det er jo slik at Hennig Olsen har hatt den beste iskremen. Selv om kanskje Diplom Is har mer spennende smaker så er selve iskremen bedre hos dere da en kjenner at den er basert på fløte. Mens Diplom Is bruker mer vann og dermed har mer krystaller is. Vår bekymring nå derimot er at vi føler det er blitt en endring nå i vinter/vår og at dere har begynt å vanne litt ut, kan dette stemme? De siste boksene vi har kjøpt har vert med vannete. Om dere faktisk har gjort dette så sier det seg jo selv at det er pengene som spiller inn, men er det virkelig nødvendig? Er virkelig penger så viktig? Håper jo at det har vert en produksjon eller leveranse feil, men viss ikke håper vi virkelig dere gjør om på det igjen!!
Følg innlegget
8
følgere
Tusen takk for henvendelse fra deg😊 Vi har nylig relansert vår Sørlandsis-serie, og har grunnet dette endret noen av oppskriftene i denne serien. Vi har ikke vannet ut noen oppskrifter, så er veldig dumt om du føler det. Jeg skal absolutt videreformidle dette til produktutvikling! Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding😊
Ønsker deg en fin dag🍦
Hvilke endringer har dere gjort som forringer snaken sånn? Det må da være bedre å øke prisen og gi oss det gode produktet enn å gå ned på kvalitet og selge mindre...
Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en tilbakemelding. Det setter vi enormt pris på, og spesielt ved lanseringer. Jeg skal bringe dette videre😊
Ønsker deg en fin dag🍦
Dette må dere miste mange kunder på!
Dessverre ser det ut til at pengene får stadig mer innflytelse over fremtiden. Makt og penger henger tett sammen, og dette vil vi sannsynligvis se mer av fremover. Så det er bare å forberede seg...
Tusen takk for henvendelse fra dere😊 Om du har kjøpt et produkt som ikke er som det skal, håper vi du vil fylle ut et reklamasjonsskjema på nettsiden vår. Da kan vi undersøke saken internt og komme tilbake til deg.
Skjemaet finner du her:
https://tqm13.tqmenterprise.no/CaseRegistration/af939a1e-720c-11ec-8d8a-001dd8c420a4
Takk på forhånd!
Ønsker dere en fin dag🍦
Tricolor før hadde 41% kremfløte, melk og 9%syltetøy/, når har den 20% kremfløte, skummet melk og vann, 3,8% jordbær.
krokanis før hadde 45% kremfløte, 7% mandelkrokan mens nå 21% kremfløte, skummetmelk og 0,5% mandler.
Så kremfløten er halvert
Synes det er skikkelig trist, ville heller betalt litt ekstra for god is. Når er også Sørlandsisen blitt en dårlig is, faktisk smaker diplomis nå bedre etter Sørlandsisens siste endring.
Dere er så ute å kjøre at jeg håper en av to ting for dere. Enten finner dere tilbake til røttene å stopper med alt tullet dere driver med. Eller at det går med dere som med CB. Jeg trenger ikke en lokal iskremfabrikk om dere skal ta gode oppskrifter å ødelegge dem. Om dere mener det smaker det samme så må dere ansette nye smakere de dere har errett og slett dårlige. Pistasjen i den nye smaker fortsatt marsipan av en eller annen bizare grunn forresten.
Først og fremst takk for engasjement, det setter vi pris på.
Når det gjelder "vannete" iskrem så kjenner ikke vi oss igjen i den beskrivelsen. Sammensetningen av resepter har endret seg gjennom årene, men alltid med fokus på å dekke forbrukers ønsker. Siden 90-tallet har vi riktignok redusert andelen fløte i iskremen for å redusere andel mettet fett i produktene våre, men det skal ikke gi en mer "utvannet" iskremkonsistens. Endringene vi har gjort er i henhold til intensjonsavtalen for et sunnere kosthold som går ut på å redusere innhold av sukker, mettet fett og salt i matvareprodukter (Intensjonsavtalen for et sunnere kosthold - Helsedirektoratet).
Dersom kjølekjeden til isen brytes (for eksempel ved at iskremen tines og så fryses ned igjen gjentatte ganger) så kan dette bidra til at det dannes iskrystaller. Iskrystallene kan derimot ikke knyttes til endringer i resepten. Hvis man har kjøpt et produkt som man mener har åpenbare feil og/eller mangler da du åpnet den første gang, anbefaler vi at du sender inn en reklamasjon til oss. Dette kan i så fall gjøres via lenken Forbrukerklager.
Vi har hele tiden fokus på at iskremen skal bevare sin gode smak selv om vi gjør justeringer, og følger dette opp i både interne og eksterne smakstester før lansering. Sortimentet er også siden 90-tallet vårt blitt utvidet med flere produkter som har ulik fløteandel, slik at du som forbruker kan velge den typen som passer dine behov best.
Her kan du se vårt utvalg: Iskrem - Her finner du vårt fantastiske utvalg av is - Hennig-Olsen Is
Mvh Alexander