Utvannet iskrem
Hei. Det er jo slik at Hennig Olsen har hatt den beste iskremen. Selv om kanskje Diplom Is har mer spennende smaker så er selve iskremen bedre hos dere da en kjenner at den er basert på fløte. Mens Diplom Is bruker mer vann og dermed har mer krystaller is. Vår bekymring nå derimot er at vi føler det er blitt en endring nå i vinter/vår og at dere har begynt å vanne litt ut, kan dette stemme? De siste boksene vi har kjøpt har vert med vannete. Om dere faktisk har gjort dette så sier det seg jo selv at det er pengene som spiller inn, men er det virkelig nødvendig? Er virkelig penger så viktig? Håper jo at det har vert en produksjon eller leveranse feil, men viss ikke håper vi virkelig dere gjør om på det igjen!!
Følg innlegget
6
følgere
Tusen takk for henvendelse fra deg😊 Vi har nylig relansert vår Sørlandsis-serie, og har grunnet dette endret noen av oppskriftene i denne serien. Vi har ikke vannet ut noen oppskrifter, så er veldig dumt om du føler det. Jeg skal absolutt videreformidle dette til produktutvikling! Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding😊
Ønsker deg en fin dag🍦
Hvilke endringer har dere gjort som forringer snaken sånn? Det må da være bedre å øke prisen og gi oss det gode produktet enn å gå ned på kvalitet og selge mindre...
Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive en tilbakemelding. Det setter vi enormt pris på, og spesielt ved lanseringer. Jeg skal bringe dette videre😊
Ønsker deg en fin dag🍦
Dette må dere miste mange kunder på!
Dessverre ser det ut til at pengene får stadig mer innflytelse over fremtiden. Makt og penger henger tett sammen, og dette vil vi sannsynligvis se mer av fremover. Så det er bare å forberede seg...
Tusen takk for henvendelse fra dere😊 Om du har kjøpt et produkt som ikke er som det skal, håper vi du vil fylle ut et reklamasjonsskjema på nettsiden vår. Da kan vi undersøke saken internt og komme tilbake til deg.
Skjemaet finner du her:
https://tqm13.tqmenterprise.no/CaseRegistration/af939a1e-720c-11ec-8d8a-001dd8c420a4
Takk på forhånd!
Ønsker dere en fin dag🍦
Tricolor før hadde 41% kremfløte, melk og 9%syltetøy/, når har den 20% kremfløte, skummet melk og vann, 3,8% jordbær.
krokanis før hadde 45% kremfløte, 7% mandelkrokan mens nå 21% kremfløte, skummetmelk og 0,5% mandler.
Så kremfløten er halvert
Synes det er skikkelig trist, ville heller betalt litt ekstra for god is. Når er også Sørlandsisen blitt en dårlig is, faktisk smaker diplomis nå bedre etter Sørlandsisens siste endring.