Kjøpe rom rosin?

Jeg elsker rom rosin, og da vi var i Dyreparken i sommer snublet vi over en helt fantastisk Hennig Olsen iskiosk i Kristiansand. Der hadde de min favoritt rom rosin. Spørsmålet er. Går det å kjøpe denne bortsett fra som kuleis? Altså som f.eks 2 liter?
Harald

Kommentarer

 • Hei Harald,

  Så gøy at denne er en favoritt hos deg😍 Rom Rosin er dessverre bare å finne som kuleis😔
  Vi har fabrikkutsalg i Kristiansand hver fredag fra 09:00-12:00! Er du heldig så er Kuleis RomRosin 4,6L kanskje å finne her😉

  Ønsker deg en fin dag🍦
  Silje
 • Hei,

  Er det tilfeldig hva som kommer på det fabrikkutsalget?
  Jeg bor i Drammen, men skal til Dyreparken i uke 40. Da kan jeg kjøre bortom og sikkert ordne fryser på hotellet i Dyreparken. Men om det ikke er sikkert at isen finnes på fabrikkutsalget har jeg ikke lyst til å bruke tid ute fra Dyreparken for en bomtur.

  Tips: Dere burde lage en isboks for salg hvor halve er bjørnebær&eggelikør og andre halvparten er RomRosin. Det selger til gamle folk som meg!
  Harald
 • Hei Harald,

  Så gøy at du tar turen til Kristiansand! Tusen takk for et bra forslag😊 Dette skal jeg bringe videre!
  Utvalget i fabrikkutsalget er varierende etter hva vi produserer på fabrikken. Vi har derfor ingen oversikt over hva som blir solgt kommende fredag dessverre. Vi har alltid iskrem for salg, men det kan hende du ikke finner favoritten din. Håper likevel å se deg ta turen innom😊

  Ønsker deg en fin dag🍦
  Silje

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.