Serie is-idéer og en Freia til

Så dere lager Freia inspirerte iskremer, så jeg tenkte, hva om dere lager en Peanøtt Kubbe inspirert ispinne med karamellis, så et lag mørk sjokolade, og ytterst et lag med sjokolade med peanøtter.

Og om mulig, kanskje lisensere Marianne isene i Norge, smakte dem på en Finlandstur og de var noen av de beste isene jeg har smakt. Hvis dere kan bruke isene men ikke navnet kan dere kanskje kalle dem Phenomena-is og lisensere smakene. Phenomena startet jo mye for norsk fantasy i 2002, men i seriens 22 års jubileum er det ikke mange som snakker om den lenger.


Hadde også vært morsomt med iser basert på Nordic Manga seriene til Egmont. F.eks nordlysgrønn mint is med sjokoladetrekk for Nordlys (blir jo forskjellig fra Marianne/Phenomena isen hvor minten er skallet utenpå), honningis eller hasselnugatt is for Ragnarok, riskrem is for Snøkattprinsen (broren min smakte en slik i Spania og elsket den), kirsebær med sjokoladetrekk for Dragens Øye, lakris for Mia Myhr, etc. Kanskje serieskaperne selv kan komme med ideer. Kanskje de kan komme med et tilfeldig klistremerke som noen gjorde før i tiden. Kanskje serieskaperne kan tegne karaktererene som koser seg med is for disse klistremerkene!
Håper dere liker ideene og takk for at dere tar dere tid,

Millie

Millie

Kommentarer

  • Hei Millie,
    Tusen takk for veldig bra forslag og detaljert beskrivelse med bilde!😊 Det setter vi pris på! Jeg skal absolutt bringe dette videre til vår avdeling for produktutvikling😍 Kanskje er det dette forslaget som dukker opp ved neste lansering?😉 Vi får krysse fingrene og se hva fremtiden bringer🤞🏼

    Ønsker deg en fin dag🍦

    Silje

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.