Produktforslag Sandwich?

Hei.

Jeg har tenkt på dette en stund og i løpet av den perioden lanserte dere sandwich på boks. Den synes jeg var skuffende. Smaken av toffee var nå grei, men kjeksbitene var alt for små. De ble som plagsome smuler i en ellers ganske god is.Det som gjør sandwichen god er jo den fine balansen mellom kjeks og is. Blir det for mye av den eller den andre så faller den gode smaksopplevelsen bort.

Det jeg derimot har tenkt på er nå ganske lite avansert, men det er derfor jeg tror det vil smake godt også. Ja det er en sandwichiskake. Iskake er en undervurdert form for is synes jeg. I mange selskap gjør en iskake seg mye bedre på bordet en bare en boks med is eller at alle får en pinneis hver. Det skaper en form for eleganse og stas. Designmessig har jeg sett for meg ensmultringform, men som heller innover.Omtrent som to amfier satt sammen.
Håper dette kan tas opp til drøfting.

Mvh

Syver

P.S
Savner generelt flere iskaker, dette er en av flere ideer.
Syver

Kommentarer

  • Hei Syver,
    Tusen takk for veldig bra forslag, engasjement og tilbakemelding på Sandwich!😊Dette setter vi pris på!

    Nam! Sandwich-iskake høres absolutt ikke feil ut😍 Jeg skal bringe dette videre til vår avdeling for produktutvikling! Kanskje er det dette forslaget som dukker opp ved neste lansering?😉 Vi får krysse fingrene og se hva fremtiden bringer🤞🏼
    Ønsker deg en fin sommer☀️🍦

    Silje

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.