Til seneste kommentar

Sandwich - har den fått ny smak i år?

Hei! Jeg og min sønn på 7år elsker den klassiske Sandwichen. (https://www.hennig-olsen.no/iskrem/merkevarer/sandwich/sandwich-toffee/). Nå mener vi at den har fått en ny smak med mer karamell og et søtere preg. Stemmer det at det er gjort noe med ingrediensene? Mulig det bare var en enkel produksjonsfeil vi kom over :-) mvh Ådne (7) og Rolf (44)

Kommentarer

 • Hei dere
  Vi har ikke gjort noen forandring på resepten, men som du helt riktig sier, så vil du i   en batch kunne oppleve en noe tydeligere smak av toffee i Sandwich med toffee-smak. Vi håper på forståelse for dette.
 • Syntes det er stor endring i smak. Kjøpte i mai flere esker, god smak. Kjøpte sist i juni flere esker, da var det en markant smaksforskjel. Vi tok og smakte en gammel og en ny samtidig og det var stor forskjell😝 den nye var søtere, nesten med litt kunstig rom/karamell smak. Håper dette blir endret for dette ble ikke godt. Vi har kjøpt mye Sandwich is i alle år, er jo synd hvis vi  må finne en annen is, eller bytte til Diplom🤪
 • Hei. Vi har ikke gjort noen forandring på resepten, men som du helt riktig sier, så vil du i  en batch kunne oppleve en noe tydeligere smak av toffee i Sandwich med toffee-smak. Vi håper på forståelse for dette.
 • Hei. Dere sier det ikke er gjort noen endringer, men det er helt tydelig at det har dere gjort. Ingredienslisten er andreledes.Bare se vedlagt bilde....
 • Hei. I hvilken Bach er denne smaken tidligere. Fint å vite når vi skal i butikken så vi unngår å kjøpe den nye bachen som har anderledes smak en den vanlige?
 • Hallloooooo seriøst hva har dere gjort med sandwich’en ???? Den finnes ikke god lengre 😡😡Jeg har kjøpt den i alle år og KUN Henning Olsen sin pga den gode smaken . Så dere kan bare glemme å si at dere ikke har gjort endringer . Jeg har kjøpt flere pk på forskjellige butikker i håp om at det var bare noe feil med den første jeg kjøpte . Men neida alle smaker like mye annerledes . Og ikke greit å svare her at dere ikke har gjort forandringer for det MÅ dere ha gjort .
 • Den sandwichen som produseres i Polen for dere er veldig annerledes enn den norskproduserte. Smaker kun «toffee». 

  Er åpenbart en endring i oppskriften i de som kommer i multipacken.
 • Jeg er helt enig, den smaker mye mer karamell og den har den gjort over lang tid nå. Få tilbake den gamle smaken.
 • Hei, På grunn av kapasitetsbrist har vi fått hjelp under en liten periode med produksjonen av Sandwichisen, av en annen aktør. Derfor kan du se forskjellen på fargen mer tydelig. Dette partiet var veldig lite, og produksjonen er oppe som den skal hos oss nå. Vi beklager det og håper at dette var første og siste gang du fikk fra dette partiet.

  Ha en fin dag 😀
  Silje
 • Hei. Jeg venter fremdeles på en tilbakemelding fra dere. Ref post 10.september 2022.
  Ser blir svart av dere at det ikke er gjort noen endringer på recepten, men som bilset viser så er det gjort endringer.🙂
 • Veldig skuffet over den nye smaken! Helt tydelig endring i oppskrift, så favoritt-isen er dessverre ingen favoritt lengre.
 • Hei Anja,
  Så dumt å høre at Sandwich ikke er en favoritt hos deg lenger. Vi håper på at du finner en ny forfriskende favoritt blant vårt sortiment! Håper også at Sandwich kan bli din favoritt igjen i fremtiden 😀

  Håper du får en superfin dag! 😀
  Silje
 • Har de nye sandwich isene blitt tynnere og mindre enn de gamle?
 • Hei! Synes fortsatt at Sandwich-isen som selges nå smaker vondt. Klarer dere å få den gode gamle smaken tilbake snart? Når blir det «Polske» partiet borte fra butikkene?
 • Hei,
  Så dumt å høre at dere ikke er fornøyd med Sandwich 🙁 Partiet vi fikk hjelp til fra en annen aktør i en liten periode skal være på vei ut av butikkene. Om dere enda merker stor forskjell anbefaler jeg dere å fylle ut skjemaet jeg legger ved i linken 😀
  Forbrukerklager (tqmenterprise.no)
  Vi ønsker stadig å forbedre oss, og med hjelp fra dere får vi en større oversikt over situasjonen gjennom dette skjemaet!
  Tusen takk på forhånd 😀
  Silje
 • Den nye sandwich-isen er ikke noe god sammenlignet med sånn den var før. Nå står det til og med "fløteis med toffeesmak" på isen. Hvorfor har dere plutselig endret dette?? Den er ikke noe god, og sandwich var favoritten min 🙁 Få tilbake den gamle!
  Christian
 • Hei Christian,
  Vi har ikke endret Sandwich, og har ingen foreløpig plan på dette. Vår Sandwich har alltid vært "fløteis med toffeesmak"😊 Om du har kjøpt et produkt som ikke er som det skal, håper vi du vil fylle ut et reklamaisjonsskjema på nettsiden vår. Da kan vi undersøke saken internt og komme tilbake til deg.

  Skjemaet finner du her:
  https://tqm13.tqmenterprise.no/CaseRegistration/af939a1e-720c-11ec-8d8a-001dd8c420a4

  Takk på forhånd!

  Ønsker deg en fin dag🍦


  Silje

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.