Gamle Nyt-iskrem tilbake?

Jeg kjøpte akkurat Nyt Dobbeltsjoko, som jeg nå ser er endret fra 309 kcal til 288 kcal per boks. Jeg må si jeg merker en forskjell, og savner den gamle allerede. Håper det er mulig å få tilbake originalen..
Marte Marie

Kommentarer

 • Hei Marte Marie,
  Tusen takk for din hendvendelse! Så dumt å høre at den nye Nyt DobbelSjoko ikke falt i smak. Jeg ta videre din tilbakemelding til produktutvikling! Håper du kan finne deg en ny fristende favoritt i mellomtiden!😊

  Ha en fin dag!
  Silje
 • Hei. Alle savner den orginale dyrepark isen. Vi vil ha den tilbake! Dumt dere lagde en ny en og tok vekk den andre, dere burde ha solg begge til de som vil ha den nye eller den gamle.
  Kianna
 • Hei Kianna,
  Tusen takk for henvendelse fra deg! Vi endret på denne ettersom Dyreparken selv ønsket dette. De ønsket en iskrem alle kan nyte en varm sommerdag på besøk i parken. Dyreparken 50% Frukt er både laktosefri og glutenfri. Den passer derfor de fleste 🙂 Vi har for ikke lang tid tilbake lansert Friskis Fløte! Denne kan minne en del om den originale Dyrepark-isen. En frisk saftis med en deilig kjerne av vanilje😋 Sjokoladetrekket er også med😍🍦 Ønsker deg en fin dag!

  Silje

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.