Til seneste kommentar

Mye mindre bokser på soft shake

Kan dere forklare hvorfor soft shake er halvparten av størrelse en før og koster nå 32,- ikke mye familie vennlig dette. Blir vel  siste gang det blir kjøpt av meg og sikkert andre også når det blir sånn i disse tider da alt er dyrt.

mvh
Trist iskjøper

Kommentarer

 • 250ml er en stor mengde is og for mange et lite måltid i seg selv. Ved å optimalisere størrelsen håper vi flere kan nyte produktet nå som størrelsen er blitt litt mindre. I tillegg ønsker vi at den nye størrelsen skal bidra til at folk kaster mindre mat ved at en kan spise opp hele produktet. Den nye emballasjen er og optimalisert med tanke på den nye størrelsen. For at den nye tre-skjeen skal være brukervennlig var det viktig at emballasjen ble tilpasset skjeen.
  Prismessig følger vi generell prisøkning på matvarer i markedet.
 • Verste begrunnelsen jeg har lest. Jeg føler sterk sympati med trist iskjøper. Jeg har aldri i hele mitt liv og barndom ikke spist opp en hel soft shake! Nå kjøper jeg isteden TO bokser og KASTER den andre etter jeg har spist halvparten av den.
  Dessuten er det ingen liker de treskjeene, de smaker bare tørt tre. I tillegg lurer på om dere faktisk har observert is svin fra gamle boksene?

 • Hei Lars Petter
  Vi er lei oss for at vår nye boks ikke faller i smak.
  Jeg bringer din tilbakemelding med oss videre til vår markedsavdeling.

  Ønsker deg en fin dag!

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.