Velkommen til Hennig-Olsen Is’ kundeservice og supportforum! Til venstre finner du svar på ofte stilte spørsmål, bruk gjerne søkefeltet for å søke etter svar på det du lurer på. Finner du ikke svar ved å søke kan du stille nytt spørsmål til oss ved å klikke på "Spør oss!".
Gjelder det feil på produkt? Fyll ut skjema som du finner her.
Her tar vi i mot gode innspill og spørsmål, ris og ros!
Dette forumet skal være både informativt og nyttig! Bruk knappen "Spør oss!" om det er noe du syns mangler her. Vi forbeholder oss retten til å fjerne kommentarer med stygt språk og dårlig tone.
Ditt navn og din mailadresse (mailadressen din vil aldri synes offentlig) fjernes automatisk etter maks 1 år. Hele vår policy for personopplysninger finner du her.
Vil du ta kontakt med oss finner du annen kontaktinfo her.
We use both natural and artificially produced aromas in our ice cream. The most common flavor in ice cream is vanilla either as a natural extract extracted from vanilla bean, or as an aroma (natural vanilla or chemically produced ethylvanillin and vanillin). A combination of these is often used to bring out a good vanilla taste.
In the synthetic production of Vanillin and Ethylvanillin, both Ethanol and propylene glycol are used in the production. Of that process aid, Ethanol, there are only trace
Dugg Coconut Vegan has a type of aroma that does not contain trace amounts of alcohol. 😀