Iskrem uten nøtter

Inneholder alle deres iskrem nøtter?
Maja

Kommentarer

 • Noen av våre produkter inneholder nøtter. Siden nøttene befinner seg i vårt produksjonsanlegg kan vi ikke garantere at produktene ikke inneholder spor av nøtter. Det kan også forekomme at innkjøpte ingredienser fra våre eksterne leverandører kan inneholde spor av nøtter. Dette kan omfatte alle typer nøtter.

  I vår Allergenguide ser du hvilke allergener og nøtter hvert produkt er merket med.
  Maja
 • Hei, jeg syns dt er veldig dumt at alle Isene deres kan «inneholde spor av nøtter» fordi, hvis jeg har veldig lyst på is så tåler jeg ingen av de, det syns jeg er veldig dumt, jeg syns dere skal lage de Isene uten nøtter ett annet sted en de med nøtter så dt ikke kan inneholde spor av nøtter, ellr iallfall noen av de. Hilsen meg
 • Hei Alicia,
  takk for innspillet. Vi forstår at du synes dette er dumt, og vi skal ta med oss ønsket ditt videre i produktutviklingen. Per dags dato har vi ikke mulighet til å produsere uten spor av nøtter, men det kan jo endre seg over tid.

  Ønsker deg en fin sommer 🙂
 • Jeg er allergisk mot peanøtter og kan ikke spise matvarer som «kan inneholde spor av peanøtter». Det er kjempe synd at absolutt all is dere har kan inneholde spor av peanøtter. Hvorfor kan dere ikke gjøre som Diplom-Is å produsere «peanøttis» separat fra absolutt all annen is?
  Vår nærbutikk er en Kiwi, og hver gang vi får is fra skolen, så får jeg en marshmallows, siden jeg ikke kan spise deres is. Jeg syns det er kjempe dumt.
  Jeg husker at jeg hat kunnet spise deres is før, så dere har jo produsert separat før?

 • Hei Felix

  Så fint at du kommer med dette innspillet😀
  Vi har dessverre ikke noen mulighet for å produsere is uten spor av nøtter nå, men det kan jo være det blir en løsning på det frem i tid.

  Vi beklager dette!

  Ønsker deg en fin dag 😀
 • Takk for svar, men det er forskjell på nøtter og peanøtter.
 • Enig med Felix! Vår datter er også  alvorlig allergisk mot peanøtter og siden peanøtt ikke er nøtter, men en belgfrukt så mener jeg at dere må merke is som inneholder peanøtter spesifikt da det ikke er en nøtt. Heia Diplomis som tar hensyn og velder bort peanøtter i sin produksjon 🙌🙌🤩Der får de ansatte heller ikke lov å ta med peanøtter på jobb da konsekvensen av å innta peanøtter for de med allergi er såpass alvorlig.  Barn elsker is og peanøtt bør ikke være i is rettet mot dem.  Håper Henig-Olsen ledelsen leser dette.
 • Hei, min datter på 9 år er veldig allergisk mot peanøtter og all småis dere produserer nå er merket med kan inneholde spor av peanøtter. Det betyr at det er en del kiosker og butikker vi ikke kan kjøpe is i, og det er veldig synd da majoriteten av deres is ikke inneholder peanøtter- hvorfor kan dere ikke gjøre noe med produksjonen slik at dere ikke behøver å merke all is med spor av peanøtter?
  Lotte Rustad Hansen
 • Hei,
  Skjønner veldig godt frustrasjonen deres. Vi ønsker å finne en løsning slik alle kan finne sin favorittiskrem! Vi prøver stadig å forbedre oss, og setter derfor enormt stor pris på slike tilbakemeldinger som dette 😀 Vi har enda ikke funnet en løsning, men er på saken 😉
  Vi får krysse fingrene og se hva fremtiden bringer 😊🍦
  Silje
 • Vår datter på 5år har også nøtteallergi. Utrolig kjipt å skulle alltid si "den kan ikke du spise". Hun blir lei seg.
  Når vi er ute på farten(bensinstasjoner), Besøk, bursdager, med venner hjem, blir det ofte servert is. Så flink vår datter er spør hun alltid om hun kan spise den. Er hun usikker tar hun ikke i mot. Det er vondt at hun alltid er den eneste som ikke kan få, grunnet"spor av nøtter". Det må da kunne gå an å lage en til to is i en annen fabrikk der det ikke produseres noe slag med nøtter?

  Diplom-is har fått til én. Lollipop spinner.
  Det kan vel ikke være så vanskelig.

  Hilsen en frustrert mor.
  Jeanett
 • Hei Jeanett,
  Tusen takk for et bra forslag! dette skal jeg ta videre med produktutvikling!
  Silje
 • Hei!
  Min datter er allergisk mot alle typer nøtter, og blir like lei seg hver gang venner, klassen, bursdagen etc serverer is, og hun ikke kan få. Kan dere jobbe litt hardere med å produsere en type is i en annen fabrikk?
  Det er marked for det, da konkurransen på området er skinnende liten...

  Hilsen håpefull!
  Birte Lie Haug

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.