Iskrem uten nøtter

Inneholder alle deres iskrem nøtter?
Maja

Kommentarer

 • Noen av våre produkter inneholder nøtter. Siden nøttene befinner seg i vårt produksjonsanlegg kan vi ikke garantere at produktene ikke inneholder spor av nøtter. Det kan også forekomme at innkjøpte ingredienser fra våre eksterne leverandører kan inneholde spor av nøtter. Dette kan omfatte alle typer nøtter.

  I vår Allergenguide ser du hvilke allergener og nøtter hvert produkt er merket med.
  Maja
 • Hei, jeg syns dt er veldig dumt at alle Isene deres kan «inneholde spor av nøtter» fordi, hvis jeg har veldig lyst på is så tåler jeg ingen av de, det syns jeg er veldig dumt, jeg syns dere skal lage de Isene uten nøtter ett annet sted en de med nøtter så dt ikke kan inneholde spor av nøtter, ellr iallfall noen av de. Hilsen meg
 • Hei Alicia,
  takk for innspillet. Vi forstår at du synes dette er dumt, og vi skal ta med oss ønsket ditt videre i produktutviklingen. Per dags dato har vi ikke mulighet til å produsere uten spor av nøtter, men det kan jo endre seg over tid.

  Ønsker deg en fin sommer 🙂
 • Jeg er allergisk mot peanøtter og kan ikke spise matvarer som «kan inneholde spor av peanøtter». Det er kjempe synd at absolutt all is dere har kan inneholde spor av peanøtter. Hvorfor kan dere ikke gjøre som Diplom-Is å produsere «peanøttis» separat fra absolutt all annen is?
  Vår nærbutikk er en Kiwi, og hver gang vi får is fra skolen, så får jeg en marshmallows, siden jeg ikke kan spise deres is. Jeg syns det er kjempe dumt.
  Jeg husker at jeg hat kunnet spise deres is før, så dere har jo produsert separat før?

  Felix 13 år
 • Hei Felix

  Så fint at du kommer med dette innspillet😀
  Vi har dessverre ikke noen mulighet for å produsere is uten spor av nøtter nå, men det kan jo være det blir en løsning på det frem i tid.

  Vi beklager dette!

  Ønsker deg en fin dag 😀
  Siri

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.