Til seneste kommentar

Hvor er det blitt av zeroh isen?

Først har jeg lyst tross alt til å rose den nye isen med pasjonsfrukt/jordbær og fersken. Mye bedre enn den forrige, som smakte mest vann. En ting dere bør vite dog er at fargestoffet setter flekker på klær som er vanskelig å få bort med vanlig vask. Et tips om å benytte et noe mildere fargestoff.

Og så til hovedsaken. Har dere sluttet å produsere Zeroh-isen. Nå er vi allerede i midten av mars og det blir svart her på Forumet at den skulle komme tilbake i slutten av februar. Ingen av de vanlge forhandlerne har den /Kiwi, joker).

Det er vanskelig å forstå hvorfor en så populær vare blir fjernet. Er det for å "lede" kundene over på en annen vare?


Kommentarer

 • Hei Liøna

  Tusen takk for tilbakemeldingen!
  Det er dessverre forsinkelser i produksjonen av Zeroh is.
  Dette beklager vi veldig, men den vil komme i butikk ila mai 22 😀

 • Finner ikke Zeroh!-isen lenger - annet enn i 10-pakning 😢 Min datter som var så glad for å kunne kjøpe seg en ispinne i butikk/bensinstasjon på tur … Hun går på medisinsk diett uten karbohydrat. Nå må hun holde seg hjemme, om hun vil ha en is - nærme fryseboksen - hvor vi selv likevel kan lage vår egen is, av Fun light saft 🙄
  Hvorfor sluttet dere med denne suksess-isen i løssalg???
 • Hei Lill,
  og takk for hyggelig tilbakemelding på ZERoh!

  Dessverre finnes ZERoh! kun i multipakke denne sesongen. Ingen vet hva fremtiden bringer, og lover å ta det tilbake til produktutvikling i Hennig-Olsen Is!

  Ønsker dere en fin, fin sommer:)

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.