Velkommen til Hennig-Olsen Is’ kundeservice og supportforum! Til venstre finner du svar på ofte stilte spørsmål, bruk gjerne søkefeltet for å søke etter svar på det du lurer på. Finner du ikke svar ved å søke kan du stille nytt spørsmål til oss ved å klikke på "Spør oss!".
Gjelder det feil på produkt? Fyll ut skjema som du finner her.
Her tar vi i mot gode innspill og spørsmål, ris og ros!
Dette forumet skal være både informativt og nyttig! Bruk knappen "Spør oss!" om det er noe du syns mangler her. Vi forbeholder oss retten til å fjerne kommentarer med stygt språk og dårlig tone.
Ditt navn og din mailadresse (mailadressen din vil aldri synes offentlig) fjernes automatisk etter maks 1 år. Hele vår policy for personopplysninger finner du her.
Vil du ta kontakt med oss finner du annen kontaktinfo her.
Da fyller ut ut dette skjema, så vil vår Kvalitetsavdeling se på saken din og hjelpe deg. 😀
Hva er skjedd?
Smakte bare vaniljeis
Det høres dessverre ut som en produksjonsfeil. Send gjerne inn en henvendelse via denne linken: https://www.hennig-olsen.no/om-oss/kontakt/#feil-med-produkt så vil kvalitetsavdelingen vår ta tak i saken og finne ut av dette 😀
takk for tilbakemelding, vi beklager opplevelsene du har hatt ved myk kjeks!
Det kan være flere årsaker til at kjeksen kan bli myk, f eks ved for høy temperatur i fryseboks, over tid. Det kan også forekomme at kjeksen får for lite spray-sjokolade på innsiden av kjeksen, da kan den bli myk fortere fordi sjokolade-sprayen fungerer som en "fukt"-barriere mellom iskremen og kjeksen. Om du opplever dette vil vi gjerne ha beskjed så vi kan jobbe med forbedringer i produksjonen.
https://forum.hennig-olsen.no/org/hennig-olsen/d/feil-pa-et-produkt/
Våre konsulenter følger opp i butikkene, men det er fint om du som forbruker også kan si i fra i butikk. 👍
Hvis ikke bytter jeg til Diplom is. Mvh May-Britt Børresen.
Vi beklager opplevelsen du har hatt med vårt produkt.
Her ser det ut som noe har skjedd ved tilsetting spray-sjokolade til kjeksen. Denne sjokoladen fungerer som en fuktsperre, og her kan det se ut som det er tilsatt for lite, og kjeksen kan da bli myk. Dette har vi undersøkt nærmere i produksjonen, og dette problemet skal nå være fikset. For å kompensere deg for produktet, hadde det vært fint om du registrerte klagen på vår hjemmeside
Feil på et produkt - Hennig-Olsens forum - Hennig-Olsen Is
Jeg har nå registrert at produktet er blitt bedre, men vi kjøpte is i flere måneder hvor krone isen hsdde mjuk kjeks.
Om du ikke allerede har fylt ut skjemaet på vår hjemmeside, så vil vi oppfordre deg til å registrere klagen der👍
https://forum.hennig-olsen.no/org/hennig-olsen/d/feil-pa-et-produkt/
Oppfordrer dere andre til å sende inn klage som Siri sier.
Så hyggelig at du satte pris på vår lille oppmerksomhet 😀
Det setter vi pris på😀
Hilsen Siri
Vi oppfordrer deg til å fylle ut skjemaet på vår hjemmeside, så ordner vår kvalitetsavdeling opp med deg.
https://tqm13.tqmenterprise.no/CaseRegistration/af939a1e-720c-11ec-8d8a-001dd8c420a4
Forbrukerklager (tqmenterprise.no)