Til seneste kommentar

Et stort ønske om å få inn i sortiment

Hei. Takk for at dere lager så mye fantastisk god iskrem og at man får flere alternativer for folk med allergier. Jeg har et stort ønske og det er at idyll krone is tas inn i tillegg til eller istede for idyll karamell. Karamell er nemlig veldig ofte å se i isdisken rundt om kring mens idyll kronis er kun i fler pakk og kun noen butikker.
Selv om den innholder spor av inneholder den verken soya, gluten eller laktose som min sønn er allergisk mot. Og det finnes svært få is uten soya. Så dette er et stort ønske!


Mvh Eline
Eline

Kommentarer

  • Hei Eline,
    Tusen takk for så fin tilbakemelding😊 Så gøy at dere har funnet en favoritt blant vårt sortiment tross allergen😍Vi ser det er en økende etterspørsel på allergivennlige iskremprodukter. Vi har et ønske om at alle kan ha muligheten til å finne en favoritt blant vårt sortiment. Dette uavhengig om du er veganer, allergiker eller har en sykdom som gjør at du ikke kan spise enkelte matvarer!

    Vår avdeling for produktutvikling jobber mot å finne de beste løsningene, alternativene og smakene! Skal absolutt bringe dette forslaget videre slik de får tatt en vurdering😊 Vi får krysse fingrene og se hva fremtiden bringer😉🤞🏼
    Ønsker dere en fin sommer☀️
    Silje

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.