Dyreparken?

Hei hei!

1. så vidt jeg skjønner har dere fjernet dyreparken-isen, men så har dere lansert friskis fløte. Er det slik at dyreparken original er tilbake? Det håper jeg, for den er favorittisen min!

2. Kan dere lage dyreparken i boks ( med sorbet og vanilje hvis ikke vanlig saftis går)? Jajjaja
Johannes

Kommentarer

 • Hei Johannes,
  Tusen takk for henvendelse fra deg!😊
  1. Det er riktig at den originale Dyreparken forsvant i fjor. Etter store ønsker og savn fra forbrukere valgte vi å bringe denne tilbake! Dyreparken er nylig relansert, men er allerede å finne i noen butikker. Friskis Fløte forsvinner dessverre fra vårt sortiment.
  2. Wow! det høres absolutt ikke feil ut😍 Nam! Skal absolutt bringe dette videre til forslagsbanken vi har!

  Ønsker deg en fin dag🍦
  Silje
 • Hei. Vi savner veldig den gamle dyrepark isen med fløte. Mamma, pappa, lillesøsteren min og jeg skulle spise i dag, men var ikke klar over at det var en ny type med bare saftis. Da ble alle sammen veldig skuffet. Vi elsker originalversjonen. Tror dere at den kan komme tilbake?  Mvh Haakon Aksel 11 år og Karen Marie 9 år


  Haakon Aksel og Karen Marie
 • Hei,
  Dette er Dyreparken 50% Frukt, og ble i fjor lansert etter ønske fra Dyreparken i Kristiansand. De ønsket en iskrem alle kunne nyte en varm sommerdag i parken, dette uavhengig av allergener. Etter store ønsker fra forbrukere har vi nå relansert den originale Dyreparken igjen! Dyreparken 50% Frukt er derfor på vei ut av vårt sortiment, men noe resterende finnes enda i butikk. Det er flere som har savnet den originale, og vi har derfor opplevd at denne er utsolgt store deler i landet.
  Silje
 • Kort fortalt har den kommet tilbake, men det var sikkert utsolgt da dere så etter den! Jeg hadde også blitt skuffet! Hurra for dyreparken 😊🍦
  Johannes

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.