Dyreparken is

Hei! Beholder dere flerpakningen med dyrepark is eller utgår den også fra sortimentet? Dyreparken er barnas favoritt, de tåler ikke melkeprotein og gluten.


Lise

Kommentarer

 • Hei Lise,

  Tusen takk for at du tok deg tid til å nå ut til oss. Vi setter utrolig stor pris på din henvendelse!
  Det er viktig for oss at alle, uansett allergener, livsstil eller helseutfordringer, skal kunne ha et bredt nok utvalg til å finne sin personlige favorittiskrem. I den ånden ble Dyreparken 50% frukt-isen nylig reformulert for å inkludere enda flere i gleden av å nyte den.

  For mange er Dyreparken-isen en kjær favoritt, og etter mange henvendelser fra våre forbrukere, er vi glade for å kunne annonsere at vi bringer tilbake den originale oppskriften. Dette betyr dessverre at Dyreparken 50% frukt vil bli fjernet fra vårt sortiment. Med Norge som et marked av beskjeden størrelse, er det utfordrende for oss å opprettholde et større utvalg.

  Vi ønsker å lytte til våre forbrukere og arbeider kontinuerlig med å relansere gamle favoritter basert på deres ønsker. Ditt innspill er verdifullt, og jeg vil sørge for å viderebringe dette til vårt team for produktutvikling for en vurdering. Hvem vet! kanskje ser vi denne varianten i frysedisken igjen i fremtiden.

  I mellomtiden oppfordrer vi deg til å benytte vår allergiguide: https://www.hennig-olsen.no/allergenguide/
  Her kan du finne informasjon om våre produkter som er tilpasset dine allergibehov.

  Ønsker deg en strålende dag videre🍦  Silje

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.