Créme mini uten tilsatt sukker

Kvifor er Crème mini salt karamell uten tilsatt sukker, langtidsutsolgt til 29.august?
Mariann Stranden

Kommentarer

 • Hei. Etter en større utbygging ved fabrikken,  så har vi hatt litt forsinkelser I produksjonen. Crème salt karamell uten tilsatt sukker står nå i produksjonskø sammen med mange andre av våre populære produkter,  så det er dessverre grunnen til at den er langtidsutsolgt. Vi beklager  ventingen.
  Siri
 • Det er både trist og rart at det einaste sukkerfrie tilbudet av fløteis blir tatt vekk, akkurat når sommaren startar. Det betyr en sommar uten is.
  Mariann Stranden
 • Hvorfor har dere ikke flere alternative småis som ikke er tilsatt sukker? Og i tillegg får man ikke tak i den eneste dere har da den er utsolgt i alle butikker rundt her. Jeg vet dere har saftis uten sukker, men det er ikke det samme. Ønsker også at man kan få kjøpt en is uten sukker, altså at man kan stoppe er sted og kjøpe kun en is. Fint med seks pakning fir hjemmebruk, men ikke når man er på tur.
  Berit
 • Hvorfor har dere ikke flere småis som ikke er tilsatt sukker? I tillegg er den ene dere har utsolgt i alle butikker rundt her og kommer ikke inn før sommeren er slutt. Dette tyder jo på at det er et marked for is uten tilsatt sukker. Jeg savner også å kunne kjøpe is uten sukker alene, dvs ikke i stor pakning. Stor pakning er flott for hjemmebruk, men noen ganger er man på tur og ønsker å kjøpe seg en is, utvalget et stort, men det finnes ingen is som ikke er tilsatt sukker. Dette er dårlig. Håper dere kan gjøre noe med det.
  Berit
 • Hei. Vi beklager at vi opplever en utsolgt situasjon på dette produktet.
  Det jobbes mye med konseptet "uten tilsatt sukker", så her vil det nok dukke opp noe spennende etter hvert. Vi tar med oss ditt ønske videre til vår produktutvikling.

  Vi beklager ventingen!
  Siri

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.