Zeroh is

Det har i noen uker vært tomt for Zeroh is hos Kiwi og Meny på Åssiden i Drammen. Er det problemer med produksjonen eller transportmuligheter?

Kommentarer

 • Hei!

  Dessverre ble det raskere tomt for ZerOh multipack enn vi hadde regnet med. Denne vil dessverre ikke bli produsert igjen i år, men vi lover at vi har noen spennende nyheter på gang som vi tror du vil like!
 • ZerOh de nye smaken er ikke så gode som de 2 dere hadde første, de blir dårligere å dårligere hvorfor fjerner dere noe som er godt å bytter dem med kunstige smaker?

 • Hei Jan,
  noen ganger må gamle produkter vike plassen for nye spennende smaker.
  Så er det jo slik at smak er veldig individuelt, og de nye produktene faller ofte i smak hos veldig mange 🙂 så vet vi at en del savner de tidligere smaksvariantene. 

 • Hei, i følge min lokale Kiwibutikk så får de ikke ZERoh! igjen før ut i mars??? Minner bare om at begynnelsen på året er "slankemåneder" hvor denne isen er perfekt som snacks - husk det til neste år da og ikke la den utgå på vinteren! 😉
 • Hei Tove, du har et godt poeng, det tar vi med oss videre 👍
  Vi har mange populære produkter som står i kø på produksjonsplanen. ZerOh er blant de første på listen som skal produseres, etter jule- og vedlikeholds-stoppen her på fabrikken 👍
 • Nå har jeg tråla nesten alle butikker etter ZerOh is. Det er tomt overalt. Resten  av Isene bugner det av.  Og om man ønsker noe uten sukker, finnes det ikke  alternativer.  At dette alternativet skal være helt  borte i vintermånedene er jo bare trist.  Jeg bruker å spise  mye saftis når jeg har vondt i halsen, det lindrer.  Men må være saftis, ikke krem is.
 • Hei Nina, så hyggelig å høre at du liker Hennig-Olsen Is ZerOh!
  Det er såklart beklagelig at du ikke finner din favoritt i isdisken, det skal vi ta med oss tilbake. Du kan også ta en sjekk med feks din nærmeste Meny-butikk, om de har mulighet til å sjekke om ASKO-grossisten har ZerOh! på lager. Hva butikkene bestiller fra grossisten har vi dessverre ikke kontroll på.
  Hennig-Olsen IS kan iallefall love at det blir ZerOh! is i hyllene i nær fremtid, uten å kunne love eksakt uke.
 • Friuke og ikke en eneste ZerOh is i sikte noe sted😆 Hjertesukk fra Nord,fra ei som spiser iallefall 4 hver eneste dag hahahaha 😆 Håper det dukker opp i butikkene så fort som mulig! Vet om utrolig mange som elsker denne isen. Det er den som blir først borte i butikkene, ikke de andre,så det er tydeligvis den mest populære isen dere lager. Så håper den kommer tilbake snart🙏
 • Hei Marianne,
  det er alltid hyggelig å få fine tilbakemeldinger på produkt, men selvfølgelig ikke hyggelig å ikke kunne tilby deg favorittisen i butikk. Vi jobber på i fabrikken for å produsere mer ZerOh!, slik at grossist kan bestille om de også skulle være tom i tillegg til butikken.
  Nyt friuka de, og sjekk gjerne ut NYT-serien om du ikke allerede har forsøkt den:)
 • Jeg savner sårt zerOh isene i butikkene her i Bergen, både når det kommer til zerOh peach pinappel og strawberry pasionfruit og zerOh Kiwi. Disse isene er noe av det beste jeg vet og jeg kjøper en boks annen hver dag. Hverdagen er ikke det samme uten for en diabetiker.
 • Hei Amalie
  Så hyggelig at du liker vårt produkt. Produksjonen kjører nå på spreng for at både du og alle andre is-elskere skal finne deres favoritter i butikken.
  om ikke lenge blir den å finne i butikken din igjen 😀👍
  Kanskje du kan prøve vårt andre sukkerfrie alternativ, nemlig Creme mini salt karamell😀
  Ha en fin dag😀
 • Heisann, fremdeles ingen Zeroh is å finne i butikker i Bergen, er det noe dato for når zeroh isen blir å finne igjen i butikker?
 • Hei Synne

  Vi vet ikke helt enda når dette produktet kommer i butikk.
  Den står på produksjonsplanen sammen med mange andre populære produkter, og vil forhåpentligvis komme ut om så fryktelig lang tid.👍

 • Hei, fikk beskjed på kiwi at zeroh er langtidsutsolgt til ut i juli. Blir litt skeptisk når den isen som alltid tømmes først i butikken, blir borte i over 6mnd. Det må jo være dårlig butikk for Hennig Olsen. Lurer derfor på om det er andre grunner til at den for tiden ikke produseres....har jeg spist noe jeg ikke burde spist osv. Tror ikke at vedlikehold og leveringsproblemer tar en så populær is bort fra markedet i et halvt år???
 • Hei Ranveig

  Vi kan forsikre deg om at Zeroh er et trygt og godt produkt, men vi har hatt en forsinkelse i produksjonen, pga. ombygging av fabrikk.
  Den står i kø på produksjonslista vår, og vi håper at den kommer ut før juli måned😀

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.