Uten tilsatt sukker

Hei. På leiting etter sukkerfri is. Har vært en fast duo vanilje og sjokoladesmak is spiser. Har vært innom flere butikker og nå klart å sikret meg 2slike bokser. Men etter samtale med butikksjefene ved flere kjeder i byen har jeg funnet ut at denne ikke produseres lenger. Stemmer det? Så vil jeg i samme slengen rette kritikk mot småis disken. INGEN småiser uten tilsatt sukker for diabetikere eller lavkarbo spisere. Dette er dårlig synest jeg. Dette bør forbedres.
Linn-Mari Søvdsnes Aamaas

Kommentarer

 • Hei Linn-Mari,
  og takk for at du tar kontakt med oss i Hennig-Olsen Is, det setter vi pris på.

  Det stemmer at vi for tiden har leveringsutfordringer på enkelte produkter, og Sørlandis Duo er dessverre et av disse. Den er mao langtidsutsolgt, og vil etter planen først være å finne hos ASKO-grossist og butikk ila høsten 2022.

  Som alternativt produkt "uten tilsatt sukker" kan Hennig-Olsen is tilby Creme mini Salt Karamell i 6 pakning. Håper dette kan friste som et alternativ.

  Ønsker deg en fin, fin sommer:)

  Hege
 • Hei. Det er veldig synd nå når sommeren er her. Bruker å kjøpe den Crème nini salt karamell i 6pakning til hjemmebruk. Men det er veldig synd at det ikke finnes å få kjøpt enkeltvis i små is disken når resten av familien kan kose seg med en is på farten men ikke jeg. Dette bør dere se nærmere på og gjerne også utvide det sukkerfrie utvalget enda mer.
  Linn-Mari Søvdsnes Aamaas
 • Jeg kan ikke finne "Crème Mini Salt Karamell Uten tilsatt sukker 6-pk" på min lokale Kiwi butikk. Dette har vart en stund. Når kommer de?

  Johnny Petersen
 • Hei
  Etter en større utbygging ved fabrikken, har vi hatt litt forsinkelser i produksjonen.
  Creme salt karamell uten tilsatt sukker står i produksjonskø sammen med mange av våre andre populære produkter. Det er derfor vanskelig å kunne si når den er tilbake i butikk igjen.
  Vi beklager ventingen!
  Siri
 • Hva er årsaken til at dere har produksjonskø. Er det ikke mulig å gjøre noe med det, eller? Det høres ut som en dårlig unnskyldning. Noen hos dere bør ta tak i dette. Kan du være snill å vise deenne tråden til daglig leder og styre? Dere har jo kundene, mangler produksjon, burde være unødvendig.
  Helle
 • Hei. Som nevnt så har vi hatt en stor utbygging, som har medført forsinkelser.
  Vi produserer på spreng, og det jobbes dag og natt. Vi har dessverre ikke kapasitet til å produsere mer enn det vi gjør. Dette gjør at vi kan oppleve en utsolgt situasjon på enkelte produkter.
  Vi beklager dette!
  Siri

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.