Sommerjobb

Hei jeg er en 13 år gammel gutt som har veldig lyst på en sommerjobb hvor jeg kan bruke båten min. Idag husket jeg at ifjor sommer kom det to gutter i en summer fun båt som solgte Henning Olson is. Det så veldig gøy ut, så jeg lurte på om det var mulighet for at jeg også kunne gjøre det?

Kommentarer

 • Hei Kasper,  
  Så hyggelig at du ønsker en sommerjobb med å selge is. Vi har ikke slike ordninger direkte hos oss, men jeg vil anbefale deg å ta kontakt med et utsalgssted i nærheten av deg å høre om de har det.😊 De du har sett selge is ifjor har nok da gjort dette på vegne av en kiosk i nærheten. Ønsker deg lykke til med jobb!
 • Kan man bare dra til en kiosk og spørre om man kan selge is for dem på oslofjorden
  Mathias Wavik
 • Hei Mathias - gi det ett forsøk, Hennig-Olsen Is kan naturligvis ikke garantere noe, men å spørre en iskiosk om de har behov for hjelp til å selge iskrem bør de bli glad for tenker vi!

  Masse lykke til:)
  Hege
 • Hei jeg er en 06.09.84 år gammel gutt som har veldig lyst på en sommerjobb.
  Jeg bor Nodeland
  Lonebakken 4
  Nodelandsheia
  jeg har bruke min førerkort . I dag husket jeg at sommer jobb søknad . Det så veldig gøy , så jeg lurte på om det var mulighet for at jeg også kunne gjøre det?
  Samuel Bereketeab Tesfamariam
 • Hei Samuel
  Så hyggelig å høre at du ønsker å jobbe hos oss😀
  For å søke jobb, kan du benytte deg av skjemaet på vår hjemmeside. https://candidate.hr-manager.net/vacancies/list.aspx?customer=hennigolsen
  Vi kan dessverre ikke love noe, men det er forsøket verdt å prøve😀
  Masse lykke til 😀👍
  Kate

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.