Konsistensendring i Sørlandsis

Hei
Som sørlending har jeg alltid prioritert isen fra Hennig Olsen. Spesielt Bjørnebær/Egglikør.
MEN...endringen som har vært på Sørlandsisen, er ikke bra.
Utover at boksene har vært gjennom krympflasjon, så er konsistensen endret.
Den er nå svært myk (trodde først frysen var ødelagt) og den gode kremfølelsen er erstattet med en mer kornete iskystall. Kan virke som at dere har byttet ut kremfløten med vanlig vann.
Hva har skjedd?

Jan

Kommentarer

  • Hei Jan,

    Tusen takk for at du tar deg tid til å sende oss en henvendelse, det setter vi enormt pris på! Vi har nylig relansert vår Sørlandsis-serie i anledning 100års-jubileum. Alle produktene tilhørende denne serien har fått nytt utseende, og noen ny/endret smak. Så dumt denne nye endringen ikke falt i smak hos deg😞 Vi setter pris på tilbakemeldinger, spesielt ved nye lanseringer. Jeg skal absolutt bringe dette videre😊

    Vi har ikke endret noe ift. ingredienser vi bruker, så her kan det ha skjedd noe med selve produktet for slik skal det ikke være. Etter beskrivelsen din ser det ut til at du kanskje har vært uheldig og kjøpt produkt som ikke har blitt lagerets på en forsvarlig måte. Iskrem som utsettes for temperatursvingninger under lagring kan få iskrystaller, forandring i smak, iskremen kan synke sammen og forandres i utseende.

    Vi utfører mange kvalitetstester på produsert is før produktene blir sendt ut til butikkene, men etter dette er butikk selv ansvarlig for lagring og riktig håndtering. Vi anbefaler degderfro å ta kontakt med butikken for å evt. få produktet kompensert.

    Ønsker deg en fin dag!


    Silje
  • Hei, jeg kommenterte det samme som Jan over her til min samboer om at det må ha skjedd noe med isen. Den  smaker ikke like fyldig og godt som den gjorde før. Og konsistensen er ikke kremete lenger 🙁 den smakte mindre, utvannet og ble fort kornete/ isete. Dette gjelder «ekte vanilje» som skal tilsvare «gammeldags vanilje». Vi er utrolig skuffet! Vi i vår store familie spiser is nesten hver dag hele året, og spesielt går det mye til store anledninger. Da har vi ALLTID valgt is fra Hennig Olsen ettersom denne er med mest mulig EKTE ingredienser og ikke tilsatt så mye erstatningsstoffer som feks konkurrentene diplom is. Jeg syns det er utrolig synd at dere nå har blitt en del av markedstrenden som pågår i 2024, hvor mange kjente og kjære produkter både blir utsatt for krympflasjon, vannet ut og tilsatt flere kjemikalske stoffer/ ultraprossesert heller enn å fortsette med ekte råvarer som ekte eggeplomme, ekte sukker, ekte vaniljestang, fløte og melk. Syns også at det er synd sted dere har laget så mange «spesielle» smaker, mye fancy nytt med sørlandsis feks med pistasj/ sjokolade istedenfor bare pistasj. Vi liker overhode ikke den nye sørlandsisen, selv etter å ha prøvd alle de nye smakene. Så fra oss blir det ikke noe mer sørlandsis fremover før noe blir gjort. Ingen som vil ha ultraprossesert, utvannet is hvor dere sparer på det gode! Da mister man hele identiteten til hva Hennig Olsen er kjent for! Kvalitet og gode råvarer. Gå tilbake til det gode gamle, med rene smaker og ordentlige råvarer🙏🏼🍦

    Susanne
  • Hei Susanne,

    Tusen takk for at du tar deg tid til å sende oss en henvendelse, det setter vi enormt pris på!
    Vi setter pris på tilbakemeldinger, spesielt ved nye lanseringer. Jeg skal absolutt bringe dette videre😊

    Ønsker deg en fin dag🍦
    Silje

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.