Is

Hvorfor er kjeksen på sjokolade kroneisen deres så myk?
Johanne

Kommentarer

  • Hei Johanne
    Takk for at du tar kontakt med oss i Hennig-Olsen Is! Det setter vi stor pris på 😊
    Vi er lei oss for at du opplevde at iskremen ikke leverer opp til forventet kvalitet, slik skal det absolutt ikke være. Vi legger stor stolthet i å lage Kremen av iskrem.

    Våre rutiner for kvalitet, hygiene og sikkerhet i produksjonen er svært strenge, og forholder seg til så vel offentlige krav som ISO 9001 og ISO 22 000 som har fokus på kvalitet og mattrygghet.
    For Hennig Olsen Is er det viktig at kvaliteten på produktene er gode hele veien ut til forbruker, og vi vil gjerne støtte opp på de områdene så langt det lar seg gjøre.

    Produkter i butikk er butikkenes eiendom og de har selve ansvar for at lagre produktene på en forsvarlig måte. Iskrem som utsettes for temperatursvingninger under lagring kan få iskrystaller, forandring i smak og kjeksprodukter blir myke.

    Vi utfører mange kvalitetstester på produsert is innen produktene sleppes ut til butikkene. Vi må derfor be deg om at kontakte ansvarlig butikk for at få produktet evt. erstattet eller kompensert.

    Ønsker deg en fin dag!


    Silje

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.