Inspira hasselnøttis

Hvor kan jeg få tak i Inspira hasselnøttis? Finner den ikke lenger på Meny og Kiwi.

Kommentarer

 • Hei Edel!

  Inspira Hasselnøttis er dessverre på vei ut av sortimentet. Mulig du enda finner den i noen isdisker i landet, men vi vil ikke produsere opp mer av denne varianten, dessverre.

  Håper du finner en annen favoritt!
  Maja
 • Synd. Den var den beste og ingen av de andre variantene kommer til å bli en
  ny favoritt.
 • Det var synd - det var en av favorittene her i huset.  Hvorfor tar dere den ut av sortimentet?

 • Hei,

  Inspira Hasselnøtt og de andre iskremtypene våre kjemper om plassen i frysedisken. Dessverre har ikke denne vært like populær som resten og har måtte vike. Det kan jo hende at vi møter den igjen, det vil bare tiden vise 😃
 • Dette var merkelig, dere har typer av inspira som selger mye mindre en det hasselnøtt gjør. Dette var desidert den beste iskrem som fantes i Norge.
  Dessverre så må vi velge å ikke kjøpe iskrem siden ingen andre kan måle seg med denne.
 • Hei Tarik,

  Så hyggelig at du digget Inspira Hasselnøtt, synd du ikke finner en annen iskrem i  Norge du liker. Det kommer heldigvis en rekke nyheter tre ganger i året - så det finnes håp 😀
 • Jeg er helt enig i at det er utrolig synd at den gikk ut av sortimentet!! Norges desidert beste is! Ser at dere reklamerer i utstrakt grad for den med smak av peanut og lemon, og jeg tror hasselnøtt ville solgt minst like bra dersom den hadde blitt reklamert for i like stor grad. Den smakte som kinder bueno-sjokoladen, noe jeg ble veldig positivt overrasket over første gang jeg kjøpte den. Vil nesten si at ved å gi den smaken "hasselnøtt" så mistet dere en stor, potensiell kundegruppe som i likhet med meg kanskje tenkte at den var kjedelig. Forstår at dere ikke har lov til å kalle den "kinder bueno", men hadde det vært en ide å lansere den på nytt under et annet navn? Det er mange andre produsenter som f.eks. selger is med smak av lakris, men dere var helt unike med å selge en is med den smaken hasselnøtt hadde.
 • Hei Kari,
  du er nok ikke alene om å ønske denne tilbake, og det kan jo hende den blir relansert på et senere tidspunkt. Noen populære produkter gjør det 🙂
  Vi tar det med oss videre til vurdering.

 • Nå har jeg prøvd å like andre varianter hos dere, men dessverre ingen når opp. Hasselnøtter var ekstremt godt! Til og med en gourmet venn som aldri kjøper is i butikk måtte bite i seg:han kunne ikke tro det var sant når jeg visste boksen. Uetisk å lansere så god is og så trekke det igjen!
 • Hei Jan,
  takk for tilbakemeldingen.Vi vet det er flere som ønsker denne tilbake, men vi kan ikke love noe akkurat nå. Vi samler opp alle henvendelsene, og vurderer det fortløpende 👍
 • Inspira Hasselnøtt er min favoritt og absolutt ingen annen is kan måle seg med den. De andre smakene er ikke i nærheten engang. Har lett lenge etter den og det var skuffende å lese at dere tar den ut av sortimentet. Desidert den beste isen jeg noensinne har spist! Dere mister en stor fangruppe ved å slutte å produsere den
 • Hei Diana,
  takk for innspillet, vi tar det med oss videre 👍
 • Det var livet før og etter Inspira Hasselnøtt. Det finnes ingen tilsvarende produkter på markedet, den var unik og er sterkt ønsket tilbake i sortimentet! Kan ikke forstå at den måtte bort. Sleng på en ny versjon av de små runde boksene med Snickers-smak og jeg gir dere en trofast kunde for resten av livet.


 • Takk for tilbakemeldingen, Jonas 👍
 • Denne isen må tilbake på markedet! INGEN andre produsenter lager is med smaken hasselnøtt som er å få kjøpt på boks i vanlig butikk, derfor er det veldig synd at dere som eneste produsent valgte å trekke tidenes beste is!!
 • Hei Karoline, så hyggelig å høre at du liker Inspira hasselnøtt, det kan være den blir relansert  etter hvert. Vi får bare håpe 👍
 • Ta den tilbake i sortimentet!! Nydelig is!! Slutet køpe is nor jeg ikke kunne få Inspira med hasselnøtt lenger 😪 De andre er helt enhelt ikke gode nok nå etter at ha smakt hasselnøtt.
 • Hei Magnus,
  takk for tilbakemeldingen! Vi tar med oss ønsket ditt videre, det er mange som ønsker denne tilbake i frysedisken 🙂
 • Hei, jeg ønsker og denne isen tilbake, den var fantastisk god !

 • Hei Marion,
  så gøy å høre at du likte denne isen 👍 vi tar det med oss videre på listen over "etterlyste" produkter 🙂
 • Den mest solgte inspira is var faktisk hasselnøtt! Jeg har sett den utsolgt i mange butikker når jeg skulle kjøpe! Rart at dere fikk med at den ikke var så populær!
  Jeg mener som en amatør sjef at den er den beste osen som finnes! Og den beste smaken dere har laget noen sinne!
 • Hei Sofian
  Vi setter pris på tilbakemelding fra amatør sjefen også, og føyer den inn på lista👍
 • Lite bidrag fra meg. Dette var også min favoritt, og jeg måtte bytte til Jacobs hasselnøttis, som ikke kan sammenlignes med denne. I går testet jeg også den nye Inspira Brownie smaken, og synes den ikke smaker så godt. Skjønner ikke i det hele tatt at denne ble fjerne fra sortimentet. Det er neste ikke til å tro at ingen norske isprodusenter lager hasselnøttis?
  Mirko
 • Hei Mirko,

  Tusen takk for veldig bra innspill! Så dumt å høre at Inspira Brownie ikke falt i smak hos deg😔 Vi setter pis på tilbakemeldinger, og jeg skal bringe dette videre til produktutvikling for en vurdering!

  Ønsker deg en fin dag🍦
  Silje
 • Kjære Henning Olsen team,

  Jeg håper denne meldingen finner dere godt. Jeg måtte ta meg tid til å uttrykke min dype skuffelse over at Inspiria Hasselnøtter isen ikke lenger er tilgjengelig. Denne isen var ikke bare en del av mitt daglige ritual, den var en kilde til glede, trøst og kjærlighet i livet mitt.

  Å åpne en boks med Inspiria Hasselnøtter var som å åpne en boks med drømmer. Den deilige duften, den perfekte blandingen av ristede hasselnøtter og mørk, søt sjokoladesaus, og den silkemyke konsistensen av sjokolade-hasselnøttkrem, alt dette skapte en opplevelse som var uerstattelig.

  Selv om det har gått over to år siden dere sluttet å lage denne isen, savner jeg den fortsatt like mye. Jeg drømmer om den og lengter etter å kunne smake den igjen. Jeg er villig til å gjøre hva som helst for å få den tilbake i produksjon.

  Vennligst, vurder å gjenoppta produksjonen av Inspiria Hasselnøtter isen. Dere vil ikke bare gjøre meg utrolig lykkelig, men også mange andre som deler min lidenskap for denne uforglemmelige smaken.

  Med håp om at dere vil vurdere mitt ønske,

  Sofian
  Sofian
 • Hei Sofian,
  Takk for henvendelse fra deg😊 Vi relanserer stadig gamle favoritter! Sommeris ble til eksempel først lansert i 1984! Etter store ønsker fra forbrukere ble denne relansert for noen få år tilbake. Anbefaler deg å følge denne linken her: https://www.hennig-olsen.no/iskremarkiv/iskrem/inspira-premium-hasselnottis/
  Her kan du gå inn å stemme frem din favoritt ved å trykke "Jeg savner denne❤️".
  Ønsker deg en fin dag🍦

  Silje
 • Hei Silje, takk for svaret!
  Kan du definere store ønsker?
  Hvor mange må trykke på "Jeg savner denne❤️" for at dere kan produsere denne på nytt?
  Sofian
 • Hei Sofian,

  Vi tar jevnlig vurderfinger på produkter når vi ser en økning av henvendelser på et produkt som forsvinner. Når vi relanserer gamle favoritter ser vi blant annet på etterspørsel pdd og over lenger tid☺️ Det er ingen fasit på hvor mange ganger en må trykke på "Jeg savner denne❤️", men jo flere, jo bedre☺️

  Ønsker deg en fin dag🍦
  Silje
 • Helt enig! Tilbake med Inspira Hasselnøtt isen, finnes ingen is bedre enn den! Hvorfor skal dette landet alltid ta bort de diggeste varene i disken. Aah! Oppgitt!!
  Hasselnøtt elsker!

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.