Glukosens opprinnelse

Hei! Jeg lurer på hva glukosen i kroneisen deres er framstilt av? Er den laget av mais? Spør pga allergi.

Kommentarer

  • Hei Ingvild,
    Tusen takk for henvendelse fra deg😊 Glukosen vi bruker har opprinnelse mais ELLER hvete* (*gluten fri ≤ 20 mg/kg, og er fritatt fra merking om opprinnelse hvete)

    Ønsker deg en fin dag🍦


  • Hei!
    Vi er flere der det er viktig å vite om glukosesirupen er fremstilt fra mais eller hvete dessverre.
    er det slik at det byttes på hvilken glukose som benyttes i produksjonen? Eller er det noen som inneholder glukosesirup av mais og andre av hvete?

    Datteren vår kan kun spise den som er fremstilt av mais dessverre (beskjed fra sykehus) da det er noen med cøliaki som er mer sensitive enn det som er merkepliktig. Det hadde vært supert om det- var noe is som var mulig å spise.

    Tusen takk for hjelpen!
    Stine
  • Hei,

    Glukosen vi bruker har opprinnelse mais eller hvete* (*gluten fri ≤ 20 mg/kg, og er fritatt fra merking om opprinnelse hvete. Dvs. tørket glukosesirup oppnådd ved hydrolyse av stivelse).

    Håper det var til hjelp 😀
    Alexander

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.