Velkommen til Hennig-Olsen Is’ kundeservice og supportforum! Til venstre finner du svar på ofte stilte spørsmål, bruk gjerne søkefeltet for å søke etter svar på det du lurer på. Finner du ikke svar ved å søke kan du stille nytt spørsmål til oss ved å klikke på "Spør oss!".
Gjelder det feil på produkt? Fyll ut skjema som du finner her.
Her tar vi i mot gode innspill og spørsmål, ris og ros!
Dette forumet skal være både informativt og nyttig! Bruk knappen "Spør oss!" om det er noe du syns mangler her. Vi forbeholder oss retten til å fjerne kommentarer med stygt språk og dårlig tone.
Ditt navn og din mailadresse (mailadressen din vil aldri synes offentlig) fjernes automatisk etter maks 1 år. Hele vår policy for personopplysninger finner du her.
Vil du ta kontakt med oss finner du annen kontaktinfo her.
Tusen takk for henvendelse fra deg😊 Glukosen vi bruker har opprinnelse mais ELLER hvete* (*gluten fri ≤ 20 mg/kg, og er fritatt fra merking om opprinnelse hvete)
Ønsker deg en fin dag🍦
Vi er flere der det er viktig å vite om glukosesirupen er fremstilt fra mais eller hvete dessverre.
er det slik at det byttes på hvilken glukose som benyttes i produksjonen? Eller er det noen som inneholder glukosesirup av mais og andre av hvete?
Datteren vår kan kun spise den som er fremstilt av mais dessverre (beskjed fra sykehus) da det er noen med cøliaki som er mer sensitive enn det som er merkepliktig. Det hadde vært supert om det- var noe is som var mulig å spise.
Tusen takk for hjelpen!
Glukosen vi bruker har opprinnelse mais eller hvete* (*gluten fri ≤ 20 mg/kg, og er fritatt fra merking om opprinnelse hvete. Dvs. tørket glukosesirup oppnådd ved hydrolyse av stivelse).
Håper det var til hjelp 😀