Friskis

Går det ann å lage friskis som den er idag, bare med sjokoladetrekk på hele isen?
Ole Jørgen Skrede Anmeld upassende innhold

Kommentarer

  • Hei Ole Jørgen,

    Det skal ikke være noe problem 😀 Men det blir nok ikke med det første at vi endrer på den populære Friskisen vår med jordbær og appelsin 🤗
    Pia
  • Kansje lage det som en prøve som en is nummer 2, men likevell ha friskis som den er idag får å sjå om den blir populær😄
    Ole Jørgen Skrede
  • Det er lov å håpe! 😄 I mellomtiden er mitt beste forslag å smelte sjokolade, kjøpe den ned og dyppe isen i sjokoladen. Da kan du få så mye sjokolade du bare måtte drømme om på friskisen!
    Pia
  • Lurt! Hvilken sjokolade bruker dere?
    Ole Jørgen Skrede
  • Hei, vi bruker melkesjokoladeovertrekk som vi lager  hos oss i vår egen sjokoladeavdeling 😀
    Frida

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.