Friskis

Går det ann å lage friskis som den er idag, bare med sjokoladetrekk på hele isen?

Kommentarer

  • Hei Ole Jørgen,

    Det skal ikke være noe problem 😀 Men det blir nok ikke med det første at vi endrer på den populære Friskisen vår med jordbær og appelsin 🤗
  • Kansje lage det som en prøve som en is nummer 2, men likevell ha friskis som den er idag får å sjå om den blir populær😄
  • Det er lov å håpe! 😄 I mellomtiden er mitt beste forslag å smelte sjokolade, kjøpe den ned og dyppe isen i sjokoladen. Da kan du få så mye sjokolade du bare måtte drømme om på friskisen!
  • Lurt! Hvilken sjokolade bruker dere?
  • Hei, vi bruker melkesjokoladeovertrekk som vi lager  hos oss i vår egen sjokoladeavdeling 😀
  • Hei, jeg elsker friskisen, men jeg lurer på om det er mulig å lage en Friskis med fult sjokoldetrekk ikke bare på tuppen😊
  • Hei Aishu,

    Nam😍 Det høres ikke feil ut! Jeg skal videreformidle ditt forslag til produktutvikling😉

    Ønsker deg en fin dag🍦
  • Hei, jeg har forstått det sånn at dere lager melkesjokoladen til friskisen selv. Jeg synes den er ekstremt god og lurte på om dere noen sinne har vurdert å lansere sjokoladen som et eget produkt?
    Martin
  • Hei, hyggelig å høre at sjokoladen vår faller i smak. Vi er Norges 4. største sjokoladefabrikk faktisk, men vi har enda ingen rene sjokolade-produkter som vi selger. Men, ideen er god så den tar vi med oss videre.

    Med vennlig hilsen
    Inger Lise
    Inger Lise

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.