Emulgator i iskremproduktene?
Hei. Jeg har 2 spørsmål til dere
Lurer først på om dere bruker animalske ingredienser på produktene deres. Kan være ting som , emulgator, mono- og diglyserider av fettsyrer, glyserol?
Også lurer jeg på, på ingrediensene av mange av produktene står det skrevet med komma mellom e-nummer og type lecitin.
Eks: emulgator solsikkelecitin, E476.
Betyr dette at solsikkelecitin er E476 eller står det oppført 2 typer lecitiner her?
Takk
Lurer først på om dere bruker animalske ingredienser på produktene deres. Kan være ting som , emulgator, mono- og diglyserider av fettsyrer, glyserol?
Også lurer jeg på, på ingrediensene av mange av produktene står det skrevet med komma mellom e-nummer og type lecitin.
Eks: emulgator solsikkelecitin, E476.
Betyr dette at solsikkelecitin er E476 eller står det oppført 2 typer lecitiner her?
Takk
Følg innlegget
2
følgere
Alle våre stabilisatorer og emulgatorere er vegetabilske. Noen av våre iskrem er tilsatt små mengder av gelatin. Dette er merket på emballasjen. Vår gelatin har opprinnelse fra okse.
Alle e-nummer (tilsetningsstoffer) som Hennig-Olsen Is bruker i våre produkter er vegetabilske, eneste unntak er E120 Karmin. Ingen av våre produkter inneholder råvarer fra svin.
I ingredienslisten er det et komma mellom hver ingrediens, dvs. at" emulgator solsikkelecitin, E476" er to ingredienser.
Håper dette var til hjelp,
E471 og andre e-stoffer som brukes i for eks karamellfudge (ikke is men topping osv) er de også vegetabilske eller gjelder det vegetabilske delen kun is?
Alle e-nummer (tilsetningsstoffer) som Hennig-Olsen Is bruker i sine produkter er vegetabilske, eneste unntak er E120 Karmin, og dette gjelder også for vår topping👍
Hilsen Siri
, could you please additionally verify that the "mono- of diglycerides of fatty acids" is also vegetarian
.
Thank
you
,
Dias
All additives and ingredients apart from milk/cream are of vegetable origin. This also applies to mono and diglycerides of fatty acids😊
Have a nice day🍦
Det finnes alkohol i aroma vi bruker. Mesteparten fordunster ved produksjon, og det som er igjen er spormengder😊