Dette handler om båtis
God kveld
Her kommer her kommer et jævla forslag! Båtisen deres er i bunn å grunn ganske bra men hvorfor er ikke kjeksen sprøøø??? Og hva om man legger sjokolade trekk i bunn av kjeksen også. Da får du yacht is😃hilsen fjerdigstad 3330 Skotselv
Her kommer her kommer et jævla forslag! Båtisen deres er i bunn å grunn ganske bra men hvorfor er ikke kjeksen sprøøø??? Og hva om man legger sjokolade trekk i bunn av kjeksen også. Da får du yacht is😃hilsen fjerdigstad 3330 Skotselv
Følg innlegget
1
følgere
Takk for engasjement og tips til produktutvikling av Båtis'en 😀
Kjeksen har vært lik i alle år og det er den alle er vant til. Sprøheten blir påvirket av fuktigheten i iskremen.
Om vi ville hatt den sprøere enn den er i dag kunne vi, som du har foreslått, "lakkert" den med sjokoladetrekk på innsiden.