Cappuccino pinneis

Hei, Hvorfor har dere sluttet med den beste isen dere noensinne har laget? En utrolig god is og en av de få på markedet med mørk sjokolade. Smaker som en avansert dessert på en fin restaurant. Med en 'voksen' smak for oss is-spisere over 10 år. Som habil is-spiser har jeg anbefalt den til hele bekjentskapskretsen. Og det er sjeldent jeg gjør. Prøvde meg på  flere av sesongens nye is. Utrolig søte og kvalmende. Karamell og Mandel. Som habil is-spiser var det første gangen jeg etter halvspist is var nødt til å hive isen i søpla. Kvalmende søt. Vanligvis når man spiser Cappuccino skal det godt gjøres å greie og bare spise en is. Man har lyst på en til umiddelbart etter siste bit. Er det ikke mulig å lage en is for oss andre, enn barn, som ikke drukner i sukker? Må vi 'konvertere' til Diplom is som ikke lager like god is som Hennig Olsen, men som i hvert fall har mørk sjokolade i det minste. La oss få Cappuccino tilbake!
Hilde

Kommentarer

  • Hei,

    Tusen takk for forslag og engasjementet 😊
    Vi setter pris på at du ønsker å få tilbake Cappuccino i sortimentet. Jeg er helt enig med deg o at det er et fantastisk godt produkt. Men, som med alle produkter i dagligvare må et produkt selge godt nok til å "forsvare" sin plass i frysedisk. Som med mange andre produkter vi har lansert gjennom historien dalte også salget på Cappuccino.

    Men, som med all iskrem så kommer kjente og klassiske smaker ofte tilbake i sortiment. Så det er mulig at favoritten din blir å finne i disk igjen.

    Ønsker deg en fin dag videre🍦
    Alexander

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.