Alternativ som fortsatt er god
Hei, de siste gangene vi har kjøpt Hennig Olsen i boks har den vært av dårligere kvalitet enn hva vi pleier å få fra Hennig Olsen. Den er mye hardere og smaker ikke like godt som før. Har dere noen typer av is i boks som fortsatt har den samme kvaliteten/oppskriften som dere har hatt tidligere? Er ikke noe poeng å reise ekstra til butikk som selger Hennig Olsen lengre. Det er litt skuffende.
Følg innlegget
1
følgere
Takk for tilbakemelding. Leit å høre om din opplevelse av iskremen vår.
For at vi kan gi et godt svar til deg må jeg nesten be deg være litt mer spesifikk mtp hvilken iskrem/variant på boks du refererer til!?
Kan du sende meg informasjon og gjerne bilde av boksen du mener har dårligere kvalitet? Hva mener du med "hardere" iskrem? Iskremen har forskjellig "hardhet" basert på hvor lav temperaturen er i fryseren og hvor lenge man lar iskrem tine i romtemperatur før man spiser den.
Sammensetningen av resepter har endret seg gjennom årene, men alltid med fokus på å dekke forbrukers ønsker. Siden 90-tallet har vi redusert andelen fløte i iskremen for å redusere andel mettet fett i produktene våre. Dette er i henhold til intensjonsavtalen for et sunnere kosthold som går ut på å redusere innhold av sukker, mettet fett og salt i matvareprodukter (Intensjonsavtalen for et sunnere kosthold - Helsedirektoratet).
Vi har hele tiden fokus på at iskremen skal bevare sin gode smak selv om vi gjør justeringer, og følger dette opp i både interne og eksterne smakstester før lansering. Sortimentet er også siden 90-tallet vårt blitt utvidet med flere produkter som har ulik fløteandel, slik at du som forbruker kan velge den typen som passer dine behov best.