Alkoholsukker i NYT is-serien
Hei, jeg ser at dere lager yoghurtisen deres med alkoholsukker- altså:
- E965 Maltitol
- E968 Erythritol
- E955 Sucralose
Kan jeg forslå at disse byttes ut da både E965 og E968 forårsaker mageproblemer. Sukkeralkoholen vil for mange ikke bli fordøyd og vil da fermentere i tarmen som gjør at man rett og slett får mageproblemer og diare.
Dere kan for eksempel ta i bruk Stevia E960, istendenfor Maltitol
Noe som heter allulose, ikke helt opprettet i Norge enda, men vil være mer forbrukervennlig enn Erythritol E968.
Er selv veldig glad i isen men ser at jeg ikke kan spise den mer da søtstoffene ikke jobber med meg. Jeg vil ogsåpåstå aten del av de som spiser denne isen er på diett og det i seg selv medfører at mage og tarm ikke funker optimalt, som da igjen gjør at man reagerer verre på isen.
Takk!
- E965 Maltitol
- E968 Erythritol
- E955 Sucralose
Kan jeg forslå at disse byttes ut da både E965 og E968 forårsaker mageproblemer. Sukkeralkoholen vil for mange ikke bli fordøyd og vil da fermentere i tarmen som gjør at man rett og slett får mageproblemer og diare.
Dere kan for eksempel ta i bruk Stevia E960, istendenfor Maltitol
Noe som heter allulose, ikke helt opprettet i Norge enda, men vil være mer forbrukervennlig enn Erythritol E968.
Er selv veldig glad i isen men ser at jeg ikke kan spise den mer da søtstoffene ikke jobber med meg. Jeg vil ogsåpåstå aten del av de som spiser denne isen er på diett og det i seg selv medfører at mage og tarm ikke funker optimalt, som da igjen gjør at man reagerer verre på isen.
Takk!
Følg innlegget
1
følgere
Med vennlig hilsen
Inger Lise